VIDEO | Starul echipei Juventus, în papuci, a câştigat o cursă de viteză în faţa unei maşini de karting condusă de iubita lui

  • Douglas Costa, mijlocaşul echipei Juventus, s-a întrecut cu iubita lui, el pe jos şi ea într-o maşină de karting
  • Brazilianul de 29 de ani a câştigat cursa, fiind încălţat cu o pereche de papuci
  • Costa a postat pe site-urile de socializare clipul video, iar Neymar a glumit pe seama lui: "Nu a fost chiar aşa de rapid, nu-i aşa?"
475 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Starul echipei Juventus, în papuci, a câştigat o cursă de viteză în faţa unei maşini de karting condusă de iubita lui

VIDEO | Starul echipei Juventus, în papuci, a câştigat o cursă de viteză în faţa unei maşini de karting condusă de iubita lui

Douglas Costa, mijlocaşul echipei Juventus, s-a izolat la vila din Brazilia, alături de iubita lui, fotomodelul Nathalia Felix, în timpul pandemiei. Cei doi s-au luat la întrecere pe strada din faţa casei lor. Jucătorul, îmbrăcat cu un short şi încălţat cu o pereche de papuci, iar partenara lui într-o maşină de karting.

Cursa a fost câştigat de Douglas Costa, care a postat clipul video pe Instagram şi l-a provocat pe pilotul de Formula 1, Charles Leclerc. Alături de filmuleţ, mijlocaşul a scris "În această săptămână sunt de neînvis". 

Neymar a comentat la clipul video postat de colegul lui de la naţionala Braziliei. "Nu a fost chiar aşa de rapid, nu-i aşa?", a glumit jucătorul echipei PSG.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici