Emiratele Arabe au testat 10% din populaţie. Care este procentul din România

  • Localnicii din Dubai sunt testaţi acasă împotriva coronavirusului
  • Sute de ambulanţe din Dubai au fost transformate în laboratoare mobile COVID 19
  • Autorităţile din Dubai au testat aproape un milion de localnici împotriva virusului letal
  • 10% din populaţia Emiratelor Arabe a fost testată împotriva coronavirusului. La noi, rata de testare este 0,7%
2646 afișări
Imaginea articolului Emiratele Arabe au testat 10% din populaţie. Care este procentul din România

Emiratele Arabe au testat 10% din populaţie. Care este procentul din România

În Dubai e ca în rai şi când vine vorba despre coronavirus! Arabii îţi arată o dată în plus că nu este totul să ai bani, trebuie să ştii ce să faci cu ei. La o populaţie pe jumătate cât a noastră, în Emirate au fost testaţi aproape 1.000.000 de oameni, iar la noi 126.645.

Ambulanţa din Dubai a lansat un serviciu de testare COVID 19...la domiciliu. Vârstnicii pot să cheme acasă laboratorul mobil care joacă un rol-cheie în reducerea presiunii asupra spitalelor în mijlocul crizei coronavirusului şi ajută la protejarea persoanelor cu risc ridicat.

Ambulanţele speciale sunt desprinse parcă dintr-un film SF. Au unitate de sterilizare automată, scanere termice şi cabine de izolare pentru eşantioane colectate.

Şeicii care conduce cele şapte emirate ce formează Emiratele Arabe Unite au mare grijă de supuşii lor. Spitale ultramoderne, în care lucrează multe somităţi mondiale, şi politica de sănătate publică performantă au făcut Emiratele practic imune în faţa coronavirusului. Din aproape 10.000.000 de locuitori, puţin peste 9.000 au fost contaminaţi şi doar 64 au pierit. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici