Federaţia Română de Fotbal a scăzut cu 20% salariile angajaţilor din cauza epidemiei de coronavirus

  • Federaţia Română de Fotbal a anunţat că starea de urgenţă din România, cauzată de epidemia de coronavirus, a dus la scăderea salariilor angajaţilor
  • Începând cu luna aprilie, toţi angajaţii FRF vor primi cu 20% mai puţin din salariu
  • Competiţiile sportive au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată
250 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Fotbal a scăzut cu 20% salariile angajaţilor din cauza epidemiei de coronavirus

Federaţia Română de Fotbal a scăzut cu 20% salariile angajaţilor din cauza epidemiei de coronavirus

Epidemia de coronavirus îşi face simţită prezenţa şi asupra salariilor angajaţilor Federaţiei Române de Fotbal. Pe site-ul FRF a fost anunţat oficial că din luna aprilie salariile angajaţilor, inclusiv din zona tehnică, vor fi diminuate cu 20%. 

"Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu ştie în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce ştiu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federaţiei Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toţi angajaţii FRF salariile cu 20%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie faţă de noi înşine şi colegii noştri, faţă de membrii afiliaţi şi parteneri, faţă de suporteri şi, în primul rând, faţă de viitorul fotbalului românesc", a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, pe site-ul frf.ro.

Miercuri, 1 aprilie, de la ora 13:00,  UEFA a stabilit o nouă videoconferinţă cu reprezentanţii celor 55 de federaţii naţionale în legătură cu reprogramarea tuturor partidelor din diferite competiţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici