Focar COVID în Timiş, după o tabără de schi: 14 copii infectaţi

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat joi apariţia unui nou focar COVID-19, după o tabără de schi în Serbia. 14 copii sunt infectaţi.

428 afișări
Imaginea articolului Focar COVID în Timiş, după o tabără de schi: 14 copii infectaţi

Focar COVID în Timiş, după o tabără de schi: 14 copii infectaţi

Judeţul Timiş a anunţat pentru joi 792 noi cazuri COVID.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, din totalul persoanelor identificate pozitiv în ultimele 24 ore, 143 au sub 18 ani.

A apărut un nou focar COVID-19 după o tabără de schi în Serbia. 14 copii s-au întors infectaţi din tabăra de la Kopaonik.

DSP precizează că în noul focar sunt infectaţi doar copiii.

În acest moment, în judeţul Timiş sunt active şase focare, printre care unul la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, cu 12 cazuri confirmate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
timiş,
focar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici