Franţa îndeamnă populaţia să aibă încredere în vaccinul anti-COVID-19. Profesor imunolog: Vaccinarea reprezintă o speranţă uriaşă

  • Francezii sunt încurajaţi să aibă încredere în vaccin
  • Un sondaj realizat în luna noiembrie arăta că doar jumătate din populaţie e de acord cu vaccinarea
  • Campania de vaccinare începa în luna ianuarie în Franţa
484 afișări
Imaginea articolului Franţa îndeamnă populaţia să aibă încredere în vaccinul anti-COVID-19. Profesor imunolog: Vaccinarea reprezintă o speranţă uriaşă

Franţa îndeamnă populaţia să aibă încredere în vaccinul anti-COVID-19. Profesor imunolog: Vaccinarea reprezintă o speranţă uriaşă

Da pentru vaccinare. Aşa începe strategia de vaccinare în Franţa. Profesorul de imunologie, Alain Fischer vrea să convingă oamenii să aibă încredere în vaccin. Pune la cale transmiterea unor mesaje bine realizate care să ajungă în mod repetat la oameni. Campania începe în luna ianuarie, iar până atunci, profesorul speră ca toţi locuitorii să şi-l dorească.

Alain Fischer, profesor imunolog: Vaccinarea reprezintă o speranţă uriaşă, putem să spunem aşa, pentru a ajunge într-un mod progresiv să controlăm această pandemie care a provocat atâtea decese şi suferinţă în întraga lume şi mai precis în Franţa.

Alain Fischer este desemnat de guvern să conducă strategia de vaccinare anti-COVID-19. Un sondaj făcut luna trecută arata că doar jumătate din populaţie este de acord cu vaccinul. El intenţionează să restabilească încrederea în vaccinare şi se bazează pe întreaga societate.

Alain Fischer, profesor imunolog: Ştirile care au venit în ultimele 2-3 săptămâni de la producătorii care au dezvoltat primele vaccinuri în timpul studiilor lor, de la clinici de eficacitate şi siguranţă sunt încurajatoare. Într-o oarecare măsură suntem surprinşi de calitatea rezultatelor.

Vaccinarea anti-COVID-19 ar trebui să înceapă în luna ianuarie. Până atunci, oamenii sunt sfătuiţi să se protejeze şi să poarte masca.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici