Imaginea care face cât o mie de cuvinte. Un milion de decese din cauza Covid-19 în lume: emoţia locuitorilor din Wuhan

  • Bilanţul de un milion de decese din cauza noului coronavirus inspiră tristeţe şi neîncredere locuitorilor din Wuhan.
  • Covid-19 este controlat în China, datorită izolării şi carantinelor stricte, purtării măştilor sau urmăririi cazurilor de contact datorită datelor personale prin intermediul telefoanelor mobile.
3973 afișări
Imaginea articolului Imaginea care face cât o mie de cuvinte. Un milion de decese din cauza Covid-19 în lume: emoţia locuitorilor din Wuhan

Imaginea care face cât o mie de cuvinte. Un milion de decese din cauza Covid-19 în lume: emoţia locuitorilor din Wuhan

Nu-mi imaginam un bilanţ atât de mare:” un milion de persoane decedate din cauza Covid-19, statistică înregistrată luni inspiră tristeţe şi neîncredere locuitorilor din Wuhan, la nouă luni de la apariţia virusului în oraşul chinez, notează CNEWS.
 
În timp ce mulţi sunt mândri de cât de bine a rezistat metropola şi de lupta cu succes a Chinei împotriva coronavirusului, le este însă greu să constate că agentul patogen îşi continuă răspândirea mortală în altă parte a planetei.
 
Un milion de decese este mic în raport cu populaţia mondială. Dar sunt atât de multe vieţi pierdute, oameni care aveau familii,” a declarat pentru AFP Hu Lingquan, un om din Wuhan care lucrează în domeniul cercetării.
 
Covid-19 este controlat în China datorită izolării şi carantinelor stricte, purtării măştilor sau urmăririi cazurilor de contact datorită datelor personale prin intermediul telefoanelor mobile.
 
Rezultat: ţara raportează doar puţine cazuri noi în fiecare zi. Şi viaţa de zi cu zi s-a reluat deja de câteva luni în toată ţara, inclusiv în Wuhan.
 
Mână în mână cu părinţii lor, elevii au mers, ca de obicei, luni dimineaţă la şcoală, în mijlocul străzilor aglomerate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici