Încă un centru de vaccinare drive-thru, în România. Acesta s-a deschis în parcarea unui mare centru comercial

  • Primul centru de vaccinare drive-thru din Oradea este deschis începând de miercuri.
  • Centrul funcţionează în parcarea unui mare centru comercial.
  • În interior poate fi făcută şi a doua doză a vaccinului Pfizer, anunţă autorităţile.
1018 afișări
Imaginea articolului Încă un centru de vaccinare drive-thru, în România. Acesta s-a deschis în parcarea unui mare centru comercial

S-a deschis primul centru de vaccinare drive-thru din Oradea. În interior se poate face şi rapelul

Centrul drive-thru din Oradea utilizează vaccinul Pfizer şi funcţionează în parcarea de la Era Shopping Park, începând de miercuri. Programul este zilnic de luni până duminică, între orele 8:00 – 20:00, iar beneficiarii nu au nevoie de programare.

Mai mult chiar, cei care doresc se pot prezenta la centrul drive-thru şi pentru efectuarea rapelului, cu condiţia să se fi vaccinat înainte tot cu Pfizer şi să fi trecut între 21-42 de zile de la administrarea primei doze de vaccin. Autorităţile locale se aşteaptă să fie un număr mare de persoane vaccinate.

„Persoanele care se prezintă la centrul de vaccinare trebuie să ştie că procesul de vaccinare se desfăşoară foarte rapid. Cei care se află la volanul maşinii nu sunt nevoiţi să coboare nici măcar din autoturism, actul medical având loc imediat după completarea formularului de consimţământ şi a chestionarului triaj vaccinare şi după prezentarea actului de identitate, care este necesar pentru înregistrarea în sistemul naţional Rovaccinare. Îi îndemn pe orădeni să se vaccineze în număr cât mai mare, pentru că vaccinarea e singura cale de a scăpa de restricţii, de a reporni economia şi de a redeschide oraşul”, a spus primarul oraşului Oradea, Florin Birta.

După vaccin, persoana trebuie să rămână pentru 15 minute în zona post-vaccinare, pentru supraveghere medicală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici