Italienii au găsit „pacientul zero” şi locul din care a izbucnit focarul de coronavirus. Anunţul premierului: „Gestionare complet inadecvată a situaţiei”

  • ”Pacientul zero” a fost considerat un bărbat în vârstă de 38 de ani.
  • A fost internat într-un spital din Codogno, în apropiere de Lodi, la 60 de kilometri de Milano.
  • În Italia au decedat până acum şapte persoane, iar alte 229 au fost infectate cu coronavirus.
29260 afișări
Imaginea articolului Italienii au găsit „pacientul zero” şi locul din care a izbucnit focarul de coronavirus. Anunţul premierului: „Gestionare complet inadecvată a situaţiei”

Italienii au găsit ”pacientul zero” şi locul din care a izbucnit focarul de coronavirus. Anunţul premierului: ”Gestionare complet inadecvată a situaţiei”

Autorităţile italiene au reuşit să identifice ”pacientul zero”, precum şi locul considerat a fi epicentrul epidemiei de coronavirus.
 
Anunţul a fost făcut de premierul Giuseppe Conte care a criticat modul ”complet inadecvat” în care a fost gestionată situaţia din spitalul în care a izbucnit focarul. 
 
"Este clar că există un focar acolo şi că de acolo virusul s-a răspândit. Acum se ştie, a existat o gestionare la nivelul unei structuri spitaliceşti complet inadecvată în conformitate cu protocoalele de siguranţă recomandate în astfel de cazuri şi aceasta a contribuit la răspândirea virusului”, a declarat Conte într-o emisiune la postul public italian Rai Uno.
 
Astfel, ”pacientul zero” a fost considerat un bărbat în vârstă de 38 de ani care a fost spitalizat miercurea trecută. Acesta a fost internat într-un spital din Codogno, în apropiere de Lodi, la 60 de kilometri de Milano.
 
Potrivit autorităţilor, virusul s-a transmis de la bărbatul în vârstă de 38 de ani la soţia sa însărcinată, la alţi membri ai familiei, precum şi la medicii şi asistentele care l-au avut în grijă şi implicit la familiile membrilor echipei medicale.
 
În Italia au decedat până acum şapte persoane, iar alte 229 au fost infectate cu coronavirus.
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici