Johnson&Johnson aşteaptă aprobarea din SUA. Serul este eficient în proporţie de 66%

  • Serul de la Johnson & Johnson este eficient în proporţie de 66%
  • Harvard Medical School a contribuit la producerea acestui vaccin
  • Vaccinul de la J&J nu va necesita doza de rapel, şi va fi aprobat în viitorul apropiat
1130 afișări
Imaginea articolului Johnson&Johnson aşteaptă aprobarea din SUA. Serul este eficient în proporţie de 66%

Sursa foto: profimedia

Încă un vaccin Covid-19 ar putea fi autorizat curând în Statele Unite. Aşa cum probabil te aştepţi este vorba de cel de la Johnson & Johnson. Producătorii lui spun că deşi are o eficienţă mai mică decât a serurilor deja aprobate, se va administra într-o doză unică, ceea ce înseamnă un flux mai mare şi mai rapid de oameni vaccinaţi.

Dr. Anthony Fauci, Directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase: Este în mod clar valoare adăugată pentru Statele Unite şi pentru ţările în curs de dezvoltare, pentru următoarele motive : Este un vaccin cu o singură doză, nu un vaccin cu două doze. E relativ ieftin. Nu are nevoie de temperaturi foarte scăzute. După cum ştiţi -90 de grade sunt temperaturi ciudate pentru un congelator. Aici este nevoie doar de un frigider. 

Vaccinul a fost creat printr-o colaborare a diviziei de vaccinuri din Belgia respectiv Janssen Pharmaceutical şi Beth Israel Deaconess Medical Center. Producătorii afirmă că acesta acţionează puţin diferit faţă de celelalte.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici