La o zi după Rusia, Germania promite un vaccin anti coronavirus care ar putea fi gata până la toamnă

  • Nemţii anunţă că vor avea un vaccin COVID-19 la toamnă.
  • Ei atrag atenţia că şi dacă se va începe vaccinarea, pandemia va fi greu de controlat.
  • Anunţul nemţilor vine la numai o zi după ce ruşii au declarat că au un vaccin.
9588 afișări
Imaginea articolului La o zi după Rusia, Germania promite un vaccin anti coronavirus care ar putea fi gata până la toamnă

Profimedia

La numai o zi de la anunţul Rusiei că au un vaccin COVID-19, numit Sputnik-V, nemţii afirmă că vor finaliza şi ei un vaccin împotriva virusului, până la toamnă, relatează Deutsche Welle. 
 
„Proiecţiile preliminare despre vaccin ne arată că acesta ar putea fi gata până la final de toamnă”, au declarat ofcialii institutul pentru boli infecţioase din Germania, Robert Koch Institute.
 
Totuşi, medicii din Germania trag un semnal de alarmă: „ar fi foarte periculos să ne gândim că vom putea controla pandemia prin vaccinarea din toamna anului 2020”. 
 
Ministrul Sănătăţii din Germania le cere oamenilor să rămână vigilenţi. Nemţii au raportat azi un număr record de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19: 1226. 
 
Ultima oară când nemţii s-au confruntat cu un astfel de record a fost pe 9 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici