Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: ”O stupiditate mai mare nu am văzut, zici că e făcut în anii '50”

  • Premierul Ludovic Orban a criticat documentul lui Streinu- Cercel, numit ”Vacanţa Mare”
  • Ludovic Orban, despre document: ”Zici că e făcut în anii '50”
  • Ludovic Orban, despre izolarea persoanelor de peste 65 de ani: ”Sunt lucruri grave. Nu trebuie tratate cu zâmbet, ci cu măsuri”
2271 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: ”O stupiditate mai mare nu am văzut, zici că e făcut în anii '50”

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: ”O stupiditate mai mare nu am văzut, zici că e făcut în anii '50”

În plină pandemie, premierul Ludovic Orban a făcut câteva declaraţii prin care i-a adresat mai multe cuvinte dure specialistului Adrian Streinu-Cercel.

Ludovic Orban a criticat programul ”Vacanţa Mare”. ,,Aia este o năstrusnicie, o stupiditate mai mare nu am văzut. E o nebunie, nici nu trebuia luat în serios", a spus Ludovic Orban. ,,Documentul ăla zici că e făcut în anii '50, la fiecare după nevoi, cu statul care se ocupă de tot, preia tot, distribuţia de energie electrică, de apă, de utilităţi, nu mai plăteşte nimeni taxe, statul rezolvă tot.” 

Premierul Ludovic Orban pune sub semnul întrebării modul în care a apărut documentul. "Chiar stau să mă întreb dacă a apărut întâmplător sau nu, cu carantinarea părinţilor şi bunicilor noştri, cu ruperea de familii. Astea sunt lucruri de o gravitate extremă care nu trebuie tratate numai cu un zâmbet, ci cu măsuri", a mai precizat premierul. 

Întrebat de măsurile care vor fi luate în legătură cu doctorul Adrian Streinu-Cercel, premierul a afirmat că ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru "va avea ce să vă spună pe tema asta".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici