Mama lui Pep Gardiola a murit din cauza coronavirusului. Antrenorul lui Manchester City donase 1 milion de euro pentru lupta cu pandemia

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, e in doliu.

5845 afișări
Imaginea articolului Mama lui Pep Gardiola a murit din cauza coronavirusului. Antrenorul lui Manchester City donase 1 milion de euro pentru lupta cu pandemia

Mama lui Pep Gardiola a murit din cauza coronavirusului. Antrenorul lui Man. City donase 1 milion de euro pentru lupta cu pandemia

Mama lui Pep Guardiola, Dolores Sala Carrio, în vârstă de 82 de ani, a murit după ce a contactat virusul care face ravagii în Spania şi în toată lumea, a confirmat clubul Manchester City pe Twitter.

În urmă cu două săptămâni, Guardiola donase 1 milion de euro pentru lupta contra virusului ucigaş. Banii au ajuns la fundaţia Angel Soler Daniel pentru achiziţia de echipamente medicale în spitalele din Barcelona.

"Familia Mancheester City e devastată să anunţe moartea mamei lui Pep Guardiola, Dolores Sala Carrio, în Manresa, Barcelona, după ce a contactat coronavirusul. Avea 82 de ani", e mesajul englezilor.

 

 

Spania a depăşit Italia şi e cea mai afectată ţară din Europa de coronavirus, 135.000 de oameni infectaţi şi 13.000 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici