Marea Britanie impune carantina obligatorie călătorilor externi care vor să intre în ţară

  • Regatul Unit a impus carantina obligatorie de 14 zile pentru toţi călătorii care solicită intrare în ţară
  • Măsurile au intrat în vigoare de pe 8 iunie
  • Trei companii aeriene au criticat decizia guvernului britanic de a limita numărul vizitatorilor
2588 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie impune carantina obligatorie călătorilor externi care vor să intre în ţară

Sursa foto: profimedia

Guvernul britanic a votat un nou regulament în privinţa călătorilor externi care doresc să intre în Regatul Unit. Din data de 8 iunie toţi vizitatorii care solicită intrarea în ţară vor intra în carantină obligatorie timp de 14 zile. Acest lucru va presupune imposibilitatea de a părăsi locul în care se efectuează izolarea decât în condiţii limitate. Excepţii se fac doar în cazul profesioniştilor şi comercianţilor proveniţi din Irlanda, Insula Man şi Insulele Channel.

Companiile aeriene British Airways, Ryanair şi Easyjet au criticat decizia adoptată de guvern. Acestea susţin că introducerea carantinei este ineficientă şi va avea un efect devastator asupra industriei turistice din Marea Britanie.

Criticii au pus sub semnul întrebării modul în care impunerea carantinei are sens atunci când vizitatorii provin din zone cu rate de infecţie mai mici decât Regatul Unit.

 

Guvernul britanic şi-a apărat planul de carantină, care urmează să fie revizuit în termen de trei săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici