Marea Britanie întăreşte restricţiile la intrarea în ţară. Noile reguli intră în vigoare pe 18 ianuarie

  • Prim-ministrul Boris Johnson încearcă să împiedice un colaps al cadrelor medicale şi impune noi restricţii la intrarea în ţară.
  • Noile reguli vor intra în vigoare luni, 18 ianuarie.
  • Toţi cei care intră în ţară dupa 18 ianuarie trebuie să aibă un test COVID-19 negativ şi intră în izolare timp de 10 zile.
1607 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie întăreşte restricţiile la intrarea în ţară. Noile reguli intră în vigoare pe 18 ianuarie

Prim-ministrul Boris Johnson încearcă să împiedice un colaps al cadrelor medicale şi impune noi restricţii la intrarea în ţară, scrie Reuters. În tot acest timp, campania de vaccinare este în plină desfăşurare şi săptămânal sunt vaccinaţi milioane de oameni.

Noile reguli vor intra în vigoare luni, 18 ianuarie. Toţi cei care intră în ţară dupa 18 ianuarie trebuie să aibă un test COVID-19 negativ şi intră în izolare timp de 10 zile. Dacă după 5 zile aleg să repete testul COVID-19 şi rezultatul este negativ, atunci ei pot ieşi din izolare mai devreme.

Joi, Marea Britanie a blocat toate zborurile dinspre America de Sud, Portugalia şi alte câteva ţări, de frica zvonurilor lansate, conform cărora în Brazilia a fost depistată o nouă tulpină coronavirus.

”Vom continua să intensificăm restricţiile atât la graniţe, cât şi în interiorul ţării”, a declarat Boris Johnson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici