Masca devine obligatorie în toate spaţiile publice din judeţul Sibiu

  • Masca devine obligatorie în toate spaţiile publice din judeţul Sibiu. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis că măsura se va aplica începând de marţi în toate localităţile.
  • Regula se va aplica după ce în Sibiu rata de infectare a ajuns la 4 persoane infectate la mia de locuitori.
1928 afișări
Imaginea articolului Masca devine obligatorie în toate spaţiile publice din judeţul Sibiu

Masca devine obligatorie în toate spaţiile publice din judeţul Sibiu

Decizia a fost luată luni de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi va fi valabilă două sptămâni în tot judeţul Sibiu.

„În conformitate cu prevederile art. 3, alin. (2) din Anexa 2 la H.G. 856/2020, pentru o perioada de 14 zile, începând cu data de 03.11.2020, ora 00:00 până la data de 16.11.2020, ora 24:00, se va institui obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în toate spaţiile publice deschise, pe întreg teritoriul judeţului Sibiu”, scrie în decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În prezent, în judeţul Sibiu se înregistrează o rată de infectare de 4,04 la mia de locuitori. În oraşul Sibiu sunt 6.03 persoane infectate la o mie de locuitori după ce 1.033 de oameni s-au infectat în ultimele 14 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici