Matt Damon trăieşte pe viu filmul "Contagion". Fiica sa a fost diagnosticată cu COVID

  • Fiica cea mare a actorului Matt Damon a fost diagnosticată cu COVID.
  • Starul american a mai trecut o dată printr-o pandemie, însă pe marele ecran, în filmul "Contagion".
  • Deşi lansat în 2011, thrillerul SF "Contagion" a revenit în topul celor mai vizionate filme, inclusiv în România.
3669 afișări
Imaginea articolului Matt Damon trăieşte pe viu filmul "Contagion". Fiica sa a fost diagnosticată cu COVID

Sursa foto: profimedia

Matt Damon trăieşte pe viu filmul "Contagion". Fiica sa cea mare a fost diagnosticată cu COVID, dar, în prezent, se simte bine, deşi mai are nevoie de o perioadă de recuperare. Starul în vârstă de 49 de ani, care se află în carantină în Irlanda împreună cu soţia şi cele trei fetiţe mai mici, a spus că fiica sa cea mare, Alexia, în vârstă de 21 de ani, şi colegele sale de cameră s-au îmbolnăvit şi se recuperează. Tinerele sunt studente la New York.

Damon este protagonistul filmului de succes "Contagion", lansat în 2011 de Steven Soderbergh. Filmul lui Soderberg urmăreşte ce se întâmplă atunci când un virus ucigaş apărut în China se răspândeşte la nivel global şi duce la un haos în masă, în timp ce epidemiologii încearcă să găsească un vaccin. În film, soţia şi copilul personajului interpretat de Damon mor din cauza virusului.

În ultimele luni, filmul a revenit în topul celor mai vizionate, în contextul pandemiei. Joi, filmul se afla pe locul al şaptelea în topul celor mai vizionate pe Netflix în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici