McDrive-urile au fost luate cu asalt în Elveţia. Imagini cu cozile de maşini, poliţia a intervenit. VIDEO

  • Restaurantele McDonald's au fost închise în Elveţia începând cu 21 martie
  • După relaxarea măsurilor, McDonalds-urile au fost luate cu asalt în Geneva
1160 afișări
Imaginea articolului McDrive-urile au fost luate cu asalt în Elveţia. Imagini cu cozile de maşini, poliţia a intervenit. VIDEO

McDrive-urile au fost luate cu asat în Elveţia. Imagini cu cozile de maşini, poliţia a intervenit. VIDEO

”Fiica mea mi-a pus cuţitul la gât ca să venim să luăm un burger. Şantaj emoţional pur!” a glumit o mamă la volanul maşinii sale, aşteptându-şi rândul la coada McDrive din Geneva.

Luni, mulţi locuitori din Geneva s-au grăbit în supermarketuri să cumpere măşti şi şi-au smuls plantele din mâini în magazinele de bricolaj. Dar gurmanzii lipsiţi de Big Mac-uri şi nuggets timp de cinci săptămâni s-au facut şi ei remarcaţi, relatează tdg.ch.

La Geneva doar McDrive-urile au fost redeschise persoanelor fizice, cu interdicţia de a servi pietoni sau biciclişti. Cozi de câteva sute de metri s-au format rapid, supravegheate de un serviciu de securitate privată.

Oferta nu a ţinut pasul cu cererea (foarte puternică). Bucătăriile restaurantelor fast-food s-au trezit copleşite. În momentul de vârf al zilei, clienţii au trebuit uneori să aştepte mai mult de două ore pentru a-şi gusta hamburgerul.

Mulţimea a fost atât de mare încât poliţia a trebuit să intervină de două ori. Ca şi în altă parte, au fost adăugate marcaje pe teren, pentru a respecta distanţa socială.

Agenţii au intervenit si pentru că şirul de maşini bloca drumul. Vehiculele au sfârşit prin a fi deviate către parcare.

Fără a da cifre, McDonald’s a confirmat o zi „excepţională” la Geneva, ca şi în restul Elveţiei. Serviciul de livrare a trebuit să oprească temporar comenzile deoarece nu a putut ţine pasul. Comenzile au fost întârziate sau chiar anulate. Directorul Marc Aeschlimann a estimat că numărul comenzilor a crescut de cinci ori luni, comparativ cu zilele anterioare.

Conştientă de deficienţe, compania a spus că plăteşte „bonusuri” angajaţilor săi, în caz de întârzieri la restaurant. "Livratorii care au lucrat luni la prânz vor primi, în plus, între 30 şi 40 de franci compensaţii", a spus directorul.

Întârzierile sunt explicate de entuziasmul puternic al locuitorilor Genevei care sunt semi-izolaţi dar şi de reducerea echipelor McDonald's. „Sănătatea angajaţilor şi a oaspeţilor este prioritatea numărul unu pentru McDonald’s. Nu numai că angajaţii noştri poartă măşti şi mănuşi, dar ca o măsură suplimentară de protecţie, am redus dimensiunile echipelor noastre, astfel încât acestea să poată rămâne la distanţe sigure în bucătării. În schimb, ne-am limitat gama la meniurile clasice pentru a simplifica şi a accelera munca în bucătărie ", a explicat  Béatrice Montserrat, purtătorul de cuvânt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici