Medici de marcă vor discuta online cu părinţii despre vaccinarea copiilor. Dezbatere pe Facebook

Medici de marcă vor discuta online, marţi, între orele 11.00 - 12.30, cu părinţii, despre vaccinarea copiilor.

317 afișări
Imaginea articolului Medici de marcă vor discuta online cu părinţii despre vaccinarea copiilor. Dezbatere pe Facebook

Medici de marcă vor discuta online cu părinţii despre vaccinarea copiilor. Dezbatere pe Facebook

Conform RO Vaccinare, întrebarea legată de oportunitatea vaccinării copiilor este legitimă.

„Fiecare dintre noi ne dorim ce este mai bine pentru copiii noştri. Tocmai de aceea este bine ca deciziile pe care le luăm să fie informate şi bazate pe date ştiinţifice de la cei care lucrează în domeniu. Medici de marcă în domeniul pediatriei, cardiologiei, neurologiei, alergologiei şi imunologiei pediatrice vor discuta despre rolul vaccinării şi vor răspunde celor mai importante temeri ale părinţilor şi copiilor. Vă invităm marţi, 21 decembrie 2021, în intervalul 11.00-12.30 la o dezbatere online privind beneficiile vaccinării copiilor, adolescenţilor şi tinerilor, inclusiv cu dizabilităţi, organizată de Guvernul României, Ministerul Sănătăţii, CNCAV şi Colegiul Medicilor din România”, este mesajul transmis de RO Vaccinare.

Dezbaterea va fi difuzată pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copii,
vaccinare,
medici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici