Medicii militari vaccineză 24/24. Până pe 11 mai, oricine se poate vaccina fără programare

  • În perioada 4 – 11 mai, oricine se poate vaccina în Spitalele Militare din marile oraşe.
  • Centre MApN: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi şi Timişoara.
  • În campania similară iniţiată de dr. Dorel Săndesc, medicii au administrat 6.722 de doze.
629 afișări
Imaginea articolului Medicii militari vaccineză 24/24. Până pe 11 mai, oricine se poate vaccina fără programare

Medicii militari vaccineză 24/24. Până pe 11 mai, oricine se poate vaccina fără programare

Cine nu a reuşit să se vaccineze până acum, timp de 7 zile, o poate face la orice oră, în cadrul campaniei MApN.

Sunt deschise centre de imunizare în 7 oraşe şi nu este nevoie de programare. Exact asta a contat şi pentru Andreas.

Cetăţean italian, administrator al unei firme din Timişoara, Andreas nu a reuşit să se vaccineze până acum. În Italia nu a prins loc, iar aici nu a putut să se programeze.

„Sunt impresionat că este organizat aşa de bine aici, în România. În Italia chiar avem mai multe probleme cu programarea şi aici merge destul de bine. România este una dintre ţările din Europa care s-a organizat mai bine”, a spus Andrea Vitman.

„Locuiesc în Germania şi ţinând cont că am venit de sărbători acasă, acum zilele astea, chiar duminică am ajuns, am zis să îmi fac şi vaccinul dacă tot se poate”.

„Cei care au venit astăzi la vaccinare vor fi trecuţi automat pe platforma de vaccinare şi automat vor primi şi data rapelului. Vor primi documentul, vor fi anunţaţi şi în ziua în care trebuie să vină, peste 21 de zile vor veni tot aici”, a declarat Iulia Mircea Popa, director medical – Spitalul Militar Timişoara.

La centrele deschise în spitalele militare, personalul administrează ser de la Pfizer sau Moderna. La Timişoara însă, este şi un flux pentru AstraZeneca.

„Persoanele care doresc acest lucru trebuie să intre pe platformă, trebuie să se programeze la centrul 2P şi vor fi onorate, în funcţie de lista de aşteptare”, a afirmat Cristina Bredicean, coordonator – Centru de Vaccinare Spitalul Militar Timişoara.

CENTRU DE VACCINARE SPITAL MILITAR TIMIŞOARA

  • 2 fluxuri Pfizer
  • 1 flux AstraZeneca
  • 3 medici/tură
  • 4 asistente/tură
  • 1 registrator/tură
  • 3 voluntari/tură

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici