Mihai Bendeac a aflat rezultatul testului de anticorpi pentru coronavirus. Reacţia artistului | VIDEO

  • Mihai Bendeac a aflat rezultatul testului pentru COVID 19
  • Actorul a ieşit pozitiv ceea ce înseamnă că a avut boala
  • Bendeac susţine că boala este ca o gripă mai uşor transmisibilă
25853 afișări
Imaginea articolului Mihai Bendeac a aflat rezultatul testului de anticorpi pentru coronavirus. Reacţia artistului | VIDEO

Sursa FOTO: Facebook

Mihai Bendeac şi-a făcut un test pentru a vedea dacă are anticorpi la COVID-19, după ce a manifestat simptome ce păreau a fi de la noul coronavirus. Actorul a realizat şi un video cu această operaţiune în care a povestit cum crede că s-ar fi putut infecta cu virusul.

Bendeac a ieşit pozitiv la test ceea ce înseamnă că are anticorpi la SARS-CoV-2, a avut boala şi în acest moment este imun.

”Am luat virusul acum două luni, ceea ce înseamnă că între timp ar trebui să fiu super clean. Mă bucur foarte mult că am făcut acest clip pentru că eu am vrut să vorbesc despre asta. Şi e nasol că oamenii se gândesc că ar fi stigmatizaţi. E o tâmpenie, cred că ar trebui să trecem împreună prin această chestie şi că ar trebui să învăţăm foarte multe lucruri, dar, din păcate, nu ştiu dacă o vom face“, a spus Bendeac.

Acesta a lămurit şi ce crede despre COVID 19. ”Este ca o gripă, sigur se transmite mai repede are simptome mai severe dar este o gripă”, a spus Bendeac care a povestit că în 5 minute a avut brusc ”frisoane, dureri musculare, febră şi senzaţii de rece şi cald plus pierderea gustului şi mirosului”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici