Ministerul Sănătăţii va lărgi baza unde se pot face analize pentru coronavirus

  • Raed Arafat a anunţat că Ministerul Sănătăţii va dispune măsurile pentru a lărgi baza unde pot fi făcute analize pentru coronavirus.
  • Secretarul de stat în MAI a precizat că definiţia privind un caz suspect de infectare cu noul virus va continua să fie actualizată.
  • Măsura face parte dintr-o listă mai lungă anunţată astăzi de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).
1576 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii va lărgi baza unde se pot face analize pentru coronavirus

Sursa foto: Profimedia

„O altă măsură este că Ministerul Sănătăţii va dispune măsurile pentru a lărgi baza unde se pot face analize pentru coronavirus”, a afirmat Raed Arafat, într-o conferinţă de presă susţinută duminică la sediul MAI.

Arafat a adăugat, referitor la definiţia de caz suspect cu noul COVID-19 că „DSP va continua să o actualizeze”.

„Aşa că definiţia de caz va continua să fie modificată în funcţie de evoluţii”, a completat el.

Alte măsuri anunţate astăzi de Arafat includ interzicerea evenimentelor care adună mai mult de 1.000 de oameni, dar şi vizitarea bolnavilor în spitale şi accesul studenţilor în unităţi medicale. Citeşte continuarea... 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici