Ministrul Sănătăţii, despre numărul de infectări raportat astăzi: „Marţi vom avea un rezultat mai real”

Grupul de Comunicare Strategică a raportat astăzi 413 noi cazuri de infecţie cu coronavirus şii 17 decese. Ministrul Sănătăţii spune, referindu-se la scăderea numărului de cazuri, că „marţi vom avea un rezultat mai real”.

8564 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii, despre numărul de infectări raportat astăzi: „Marţi vom avea un rezultat mai real”

Ministrul Sănătăţii, despre numărul de infectări raportat astăzi: „Marţi vom avea un rezultat mai real”

Până astăzi, 13 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.948 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.552 au fost externate, dintre care 21.692 de pacienţi vindecaţi şi 1.860 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare. 

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 413 noi cazuri de îmbolnăvire. Numărul este în scădere faţă de ieri, când au fost raportate 456 de noi cazuri. Însă, şi numărul de teste efectuate a scăzut de la o zi la alta, de la peste 8.633 ieri, la circa 6.655 astăzi. 

Nelu Tătaru spune că numărul de cazuri de astăzi este mai mic deoarece au fost efectuate mai puţine teste în weekend. „Astăzi vom avea un număr mai mic de cazuri pentru că au fost mai puţine recoltări şi testări. Mâine, fiind marţi, vom avea recoltările şi testările de astăzi, şi vom avea un rezultat mai real”, a declarat ministrul Tătaru în cursul acestei dimineţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici