Moment emoţionant în Timişoara . O tânără de la ATI le-a cerut medicilor să fie lăsată să-şi strângă copilul în braţe

  • O tânără internată la secţia ATI COVID din Timişoara le-a cerut medicilor să fie lăsată să meargă acasă pentru a-şi strânge copilul în braţe.
  • ”Ar trebui să ştiţi şi asta, n-o să vă ţină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră”, spune medicul Amin Zahra.
31895 afișări
Imaginea articolului Moment emoţionant în Timişoara . O tânără de la ATI le-a cerut medicilor să fie lăsată să-şi strângă copilul în braţe

Sursa foto: Mediafaxfoto

Întâmplarea a avut loc la Spitalul Judeţean din Timişoara.

„O doamna tânăra cu un flux mare de oxigen aflată în terapie intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puţin ca să îşi strângă copilul în braţe. Ar trebui să ştiţi şi asta când veţi ajunge în terapie intensivă, n-o să vă ţină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră”, a relatat, pe Facebook, medicul din Timişoara.

Amin Zahra îi critică pe politicienii care nu iau măsuri şi pe cei care răspândesc informaţii false despre pandemie şi vaccinare.

„Daţi vina pe politicieni că nu-şi fac treaba, dar vreţi să ştiţi ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe româneşte li se rupe! Şi puteţi să fiţi siguri că pentru ei se vor găsi paturi şi tratamente şi cel mai probabil nu în România! Şi atunci întrebarea mea ar fi: Pe ce vă bazaţi de aveţi încredere asta că veţi trece uşor prin boală şi nu o să ajungeţi în spital aşteptând un loc? La UPU, nu o să-i găsiţi acolo pe cei a căror sfaturi le ascultaţi! Pe ei nu-i interesează de binele vostru, dacă trăiţi sau muriţi. Aceiaşi vorbă o au şi ei…Ca cea a politicienilor, cea pe româneşte…Mai sus menţionată! Şi-au dorit să iasă in evidentă şi au reuşit, dovada, sutele de pacienţi din unităţile de primiţi urgenţe”, a mai spus Amin Zahra.

Medicul se confruntă cu numeroase drame provocate de virusul SARS CoV-2.

„Sunt întrebat adeseori de aparţinătorii dacă se mai poate face ceva?! Sunt dispuşi să cumpere orice este nevoie pentru un pacient drag lor, aflat în terapie intensivă cu afectare pulmonară totală! După, de multe ori nu se mai poate face nimic! Soluţia există! Nu vă costă nimic, este gratuită”, a precizat Amin Zahra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici