Motivul pentru care epidemia de coronavirus a făcut ravagii în Italia. Cercetătorii englezi au găsit explicaţia

Italia este cea mai afectată ţară europeană de pandemia de coronavirus. Sunt peste 31.000 de cazuri de îmbolnăviri şi peste 2.500 de decese. Dincolo de aceste cifre, a surprins rapiditatea cu care virusul s-a răspândit în Italia.

26098 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care epidemia de coronavirus a făcut ravagii în Italia. Cercetătorii englezi au găsit explicaţia

Motivul pentru care epidemia de coronavirus a făcut ravagii în Italia. Cercetătorii englezi au găsit explicaţia

Cercetătorii englezi de la Universitatea din Oxford susţin că au găsit o explicaţie plauzibilă pentru acest fenomen. Tinerii care petrec foarte mult timp alături de bunici şi de părinţii în vârstă.
 
Potrivit cercetărorilor britanici, citaţi de DailyMail, tinerii infectaţi cu coronavirus, dar care nu ştiau că au virusul, au mers în zonele rurale la familie şi au răspândit coronavirusul în întreaga ţară.
 
Milano şi zona rurală din jurul oraşului şi din întreaga regiune Lombardia a fost cea mai afectată de coronavirus. Virusul a făcut atât de multe ravagii şi pentru că Italia este ţara cu cea mai ridicată medie de vârstă din lume, după Japonia: 22% de procente din populaţia italiană are peste 65 de ani, iar cum coronavirusul atacă în special persoanele în vârstă, dezastrul nu a putut fi evitat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici