Nicuşor Dan despre carantinarea anumitor zone din Capitală: Putem carantina o stradă sau două, nu un sector întreg. Poliţia ştie cum se face

  • Nicuşor Dan a reiterat duminică ideea carantinării anumitor zone ale Capitalei, dacă măsura se va impune.
  • Întrebat cum se poate carantina, tehnic, o stradă sau mai multe străzi, noul primar a răspuns: „Poliţia naţională, Jandarmeria şi Poliţia locală ştiu să facă asta”.
512 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan despre carantinarea anumitor zone din Capitală: Putem carantina o stradă sau două, nu un sector întreg. Poliţia ştie cum se face

Nicuşor Dan despre carantinarea anumitor zone din Capitală : Putem carantina o stradă sau două, nu un sector întreg. Poliţia ştie cum se face

Nicuşor Dan a declarat din nou că nu are în vedere o carantină generală în Bucureşti.

„Ministerul Sănătăţii a implementat sau este în curs de implementare sistemul informatic care prezintă localizarea persoanelor infectate în timp real. Acest sistem mai are trei - patru zile până la momentul în care va fi complet funcţional. Dacă în urma acelui sistem o să vedem străzi sau o mare aglomeraţie sau mai multe străzi, putem lua decizia de carantinare locală”.

Întrebat cum va face tehnic carantinarea unei anumite zone, edilul a răspuns: „Eu cred că putem să luăm măsura, pentru că avem un efectiv de 1.500 de oameni alocaţi pentru această chestiune pe tot ce înseamnă ordine publică”.

Nicuşor Dan a adăugat că nu se pune problema carantinării unui sector întreg.

Întrebat, din nou, cum se poate împiedica circulaţia persoanelor, Nicşor Dan a spus că „e o chestiune pe care o să implementeze Poliţia naţională, Jandarmeria şi Poliţia locală, ştiu să facă asta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici