Oficial brazilian care s-a întâlnit acum câteva zile cu Donald Trump, confirmat cu noul coronavirus. Reacţia Casei Albe: Preşedintele încă nu trebuie testat

  • Secretarul de presă al Preşedinţiei Braziliei, Fabio Wajngarten, a fost confirmat ca având coronavirus la câteva zile după ce s-a întâlnit cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump.
  • Dezvăluirea a fost făcută de surse citate de presa braziliană şi americană.
  • Totodată, Casa Albă a reacţionat şi a transmis că preşedintele SUA nu trebuie testat deocamdată.
2972 afișări
Imaginea articolului Oficial brazilian care s-a întâlnit acum câteva zile cu Donald Trump, confirmat cu noul coronavirus. Reacţia Casei Albe: Preşedintele încă nu trebuie testat

Fabio Wajngarten este bărbatul cu şapca pe cap. Sursa foto: Twitter @RVAwonk

Fabio Wajngarten, secretarul de presă al preşedintelui brazilian Jair Borlsonaro, a fost diagnosticat joi ca având coronavirus, la doar câteva zile după revenirea dintr-o vizită oficială în Statele Unite, afirmă surse citate de site-ul brazilian Estadao.com.br şi de site-ul american Axios.com.

Potrivit presei braziliene, starea de sănătate a preşedintelui Jair Bolsonaro este monitorizată.

Donald Trump a declarat joi că "nu este preocupat" de diagnosticul în cazul lui Wajngarten.

Casa Albă a anunţat miercuri că Donald Trump nu a fost testat pentru coronavirus.

Potrivit CNN, Fabio Wajngarten a participat la un dineu cu Donald Trump sâmbătă, iar ulterior a mers la petrecerea organizată la ziua de naştere a lui Kimberly Guilfoyle, directorul comisiei de finanţare a campaniei electorale a lui Donald Trump. La petrecere au participat inclusiv Donald Trump şi membri ai familiei acestuia.

Casa Albă: Trump nu a avut "aproape nicio interacţiune" cu oficialul brazilian, încă nu trebuie testat

Preşedintele SUA, Donald Trump, nu a avut "aproape nicio interacţiune" cu oficialul brazilian diagnosticat cu noul coronavirus, astfel că nu trebuie testat deocamdată, a comunicat joi seară Preşedinţia Statelor Unite.

"Preşedintele SUA şi vicepreşedintele nu au avut aproape nicio interacţiune cu persoana diagnosticată pozitiv şi în acest moment nu necesită efectuarea de analize", a comunicat joi seară Casa Albă, citată de agenţia Associated Press.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici