Poftă bună, rămâi protejat. Soluţie ingenioasă pentru cei reticenţi să dea masca jos când iau masa în oraş. VIDEO

  • Nu puţini sunt cei încă reticenţi să iasă la terasă şi să bea o bere sau să manânce, fără mască.
  • Israelienii au realizat o mască ce are un segment retractabil în dreptul gurii.
  • Masca va fi comercializată în toamna sau iarna acestul an şi va costa între 1 şi 3 dolari.
1321 afișări
Imaginea articolului Poftă bună, rămâi protejat. Soluţie ingenioasă pentru cei reticenţi să dea masca jos când iau masa în oraş. VIDEO

Sursa FOTO: Profimedia

Toţi ne bucurăm de relaxarea restricţiilor, de deschiderea teraselor şi încercăm să revenim la viaţa de dinainte de pendemie. Restaurantele, printre cele mai crunt lovite de pandemie, sunt disperate să vadă clienţii revenind. Totuşi, nu puţini sunt cei încă reticenţi să iasă la terasă şi să bea o bere sau să manânce, fără mască, într-un grup mare de oameni.

Şi iată o soluţie – masca pe care o poţi purta şi în timp ce mănânci. Israelienii au realizat o mască ce are un segment retractabil în dreptul gurii. Deschizi segmentul folosind un mâner, bagi în gură ce ai în furculiţă, după care îl închizi la loc şi rămâi protejat.

Dar producătorii spun că vor realiza şi o versiune care va deschide automat masca atunci când furculiţa se apropie de gură.

Din experimentele de până acum, masca poate fi folosită cel mai bine pentru mâncarea solidă. În cazul supelor sau îngheţatei există riscul să ţi se scurgă pe mască. Cât despre bere, cel mai bine ar fi să comanzi la sticlă. Sigur, nu e modul ideal de relaxare, dar e un pas înainte.

Masca va fi comercializată în toamna sau iarna acestui an şi va costa între 1 şi 3 dolari.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici