Poliţistul de frontieră din Iaşi diagnosticat cu COVID-19 le cere oamenilor să stea în casă

Poliţistul de frontieră diagnosticat miercuri cu noul coronavirus le cere oamenilor să stea în casă, pentru a nu ajunge la fel ca el.

2212 afișări
Imaginea articolului Poliţistul de frontieră din Iaşi diagnosticat cu COVID-19 le cere oamenilor să stea în casă

Poliţistul de frontieră din Iaşi diagnosticat cu COVID-19 le cere oamenilor să stea în casă

La 5 zile de când a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, poliţiştul de frontieră diagnosticat cu noul coronavirus a publicat un mesaj pe contul său de Facebook.

„Dau astăzi, la fix o săptămână de când a început toată nebunia asta, proba de curaj a vieţii mele de până acum. Da, #eusunt32. Am fost confirmat pozitiv cu COVID-19, miercuri, pe 11 martie, la o săptămână după ce m-am întors din Varşovia, dintr-un ghinion teribil şi pentru că aşa a vrut Dumnezeu”, a scris bărbatul.

Despre informaţiile care au apărut în presă despre el, acesta susţine că nu vorbeşte, „pentru că şi-a spus punctul de vedere şi cum au stat lucrurile”.

Poliţiştul de frontieră face un apel ca toată lumea să stea în casă şi povesteşte condiţiile în care este internat.

„Singurul lucru pe care vă rog, pe voi toţi care citiţi aceste rânduri, este să gândiţi. Să gândiţi, să daţi dovadă de solidaritate, de toleranţă, de empatie şi de înţelegere pentru toţi semenii noştri. Lucrul cel mai greu suportabil, pe lângă virusul în sine, necunoscut pentru mulţi, şi ce poate aduce cu el, este izolarea. Mă aflu internat într-o boxă de 2x2, izolat de tot ce înseamnă viaţă, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VĂ ROG DIN SUFLET, să staţi acasă ! Sper din tot sufletul să înving acest virus cu pozitivitate, cu tratament, cu un psihic puternic şi cu tot ce înseamnă fiinţa mea şi ajutorul vostru. Dar pe voi, toţi, vă rog, STAŢI ACASĂ ! Ascultaţi şi urmaţi regulile impuse în aceste momente dificile, pentru că sunt în sprijinul nostru, al tuturor. Nu e vacanţă; este o perioadă de stat în casă, lângă familie, cu gândul că trecem printr-un moment greu. Haideţi să sprijinim autorităţile şi sistemul medical şi să #stamacasa pentru 14 zile. Eu nu mai pot să fac asta, deşi mi-aş dori din tot sufletul, dar voi, cei sănătoşi, ce scuză plauzibilă aveţi ?", a scris bărbatul.

Bărbatul de 38 de ani, confirmat cu COVID 19 la scurt timp după ce s-a întors dintr-o vizită la Varşovia, unde a fost plecat în interes de serviciu a fost în două cluburi înainte de a fi diagnosticat. Pe numele său va fi depusă o plângere penală, au anunţat autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici