Purtarea măştilor de protecţie în Centrul Vechi din Capitală ar urma să fie obligatorie

  • Viceprimarul general al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunţat, miercuri, că va fi introdusă obligativitatea purtării măştilor în zona pietonală din Centrul Vechi.
  • Zona are un grad foarte mare de infectare, având în vedere spaţiul restrâns şi numărul celor care o frecventează.
  • Politicianul a mai spus că purtarea măştii va fi obligatorie în următoarele 30 de zile.
2102 afișări
Imaginea articolului Purtarea măştilor de protecţie în Centrul Vechi din Capitală ar urma să fie obligatorie

Purtarea măştilor de protecţie în Centrul Vechi din Capitală ar urma să fie obligatorie

„Noi am cerut ca această măsură să fie instituită de mai mult timp, fiindcă în permanenţă noi am avut în vedere evaluarea riscurilor la nivelul municipiului Bucureşti. Am indicat ca o zonă care are un grad de infecţie foarte mare, având în vedere zona restrânsă şi numărul celor care frecventează acea zonă, Centrul Vechi al municipiului Bucureşti”, a declarat, la Digi24, viceprimarul general al Capitalei, Aurelian Bădulescu
 
El a mai spus că PMB nu a avut suportul prefectului Capitalei.
 
„Odată cu această hotărâre 37, evaluând zonele care aduc acest grad mare de infecţie am identificat ca o zonă care imediat trebuie reglementată ca fiind zona pietonală a Centrului Vechi”, a adăugat viceprimarul Capitalei.
 
Politicianul a mai spus că purtarea măştii va fi obligatorie în următoarele 30 de zile.
 
„Intervalul orar este non-stop Orice persoană care va intra în centrul Vechi va trebui să aibă mască”, a conchis Bădulescu.
 
Măsura ar urma să fie decisă în şedinţa de luni a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici