Raed Arafat avertizează: Tratamentul e mai toxic decât orice vaccin

Tratamentul este mai toxic decât orice vaccin, a declarat, sâmbătă, şeful Departamentului pentru Situaţii de urgenţă (DSU), acesta spunându-le celor care nu vor să se vaccineze că virusul stimulează sistemul imunitar natural, în timp ce medicamentul este substanţă chimică.

3638 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat avertizează: Tratamentul e mai toxic decât orice vaccin

Raed Arafat: Tratamentul e mai toxic decât orice vaccin

Raed Arafat a spus, sâmbătă, la Maratonul Informării, din Capitală, că virusul SARS-CoV-2 are multe necunoscute.

„Nu ştim ce va fi, nu ştim dacă va apărea o variantă care va fi mai dificil de gestionat din punct de vedere al vaccinării, al transmiterii, să fie mult mai agresivă ca actuala variantă. Acum există o variantă în Marea Britanie, care se ştie că este mai contagioasă decât varianta Delta. Se vorbeşte despre ea şi este sub examinare. Toate aceste aspecte ne arată că lucrurile nu s-au terminat. Vaccinul a rămas soluţia optimă”, a spus dr. Raed Arafat.

Şeful DSU spune că încep să apară tratamente, dar acestea sunt substanţe chimice, nu stimulent natural, cum este vaccinul.

„Eu vreau să le spun tuturor celor care aşteaptă tratamentul să stea să citească foarte bine: tratamentul e mai toxic decât orice vaccin. Tratamentul este o substanţă chimică pe care o introduci pentru a trata, pentru a opri virusul respective. Are un impact asupra corpului, ca orice tratament pe care-l luăm. Sunt substanţe chimice pe care le introducem pentru a combate un virus, un microb, pe când vaccinul este un mod de a stimula un sistem imunitar natural, care reacţionează la virusul respectiv. Aşa că să nu aştepte, pentru că şi asta începe să devină un motiv: hai că noi aşteptăm tratamente. Să nu aştepte! Vaccinul rămâne soluţia, iar valul 4 nu s-a terminat, iar după valul 4, dacă nu avem un număr suficient de vaccinaţi, valul 5 va fi cu un impact asemănător valului 4", a spus medicul.

Arafat a precizat că dacă vor fi persoane suficiente vaccinate, valul 5 va fi cu un impact mic pe sistemul sanitar, ceea ce va însemna că se va putea convieţui cu el fără măsuri similare celor luate până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arafat,
tratament,
vaccin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici