RECORD GLOBAL. Duminică s-au înregistrat cele mai multe cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, iar numărul deceselor a crescut

  • Numărul total al îmbolnăvirilor a depăşit 8,7 milioane, iar numărul deceselor este de cel puţin 461.000
  • Cea mai mare creştere s-a înregistrat în America de Nord şi America de Sud
1972 afișări
Imaginea articolului RECORD GLOBAL. Duminică s-au înregistrat cele mai multe cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, iar numărul deceselor a crescut
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a raportat un nou record global în ceea ce priveşte numărul de cazuri de îmbolnăvire, precum şi în ceea ce priveşte numărul de decese.
 
Potrivit unui bilanţ al OMS, citat de DPA, numărul total al îmbolnăvirilor a depăşit 8,7 milioane, iar numărul deceselor este de cel puţin 461.000. Precedentul ”record” a fost înregistrat pe 18 iunie.
 
Numărul deceselor înregistrat duminică a crescut cu 4.743 şi a ajuns la un total de 461.715. Cea mai mare creştere s-a înregistrat în America de Nord şi America de Sud. Aici, s-au înregistrat 116.041 de noi cazuri de îmbolnăvire şi 3.241 de noi decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici