Record negativ: România a înregistrat mai multe decese cauzate de COVID-19 decât Italia în ultimele 24 de ore/ Numărul cazurilor este aproape dublu

  • Pe 3 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 420 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus.
  • Numărul este mult mai mare în comparaţie cu cele 223 de cazuri noi înregistrate astăzi în Italia.
  • Şi în privinţa deceselor cifrele înregistrate în România sunt mai mari. Autorităţile din ţară au raportat 22 de decese comparativ cu 15 în Italia.
5881 afișări
Imaginea articolului Record negativ: România a înregistrat mai multe decese cauzate de COVID-19 decât Italia în ultimele 24 de ore/ Numărul cazurilor este aproape dublu

Record negativ: România a înregistrat mai multe decese cauzate de COVID-19 decât Italia în ultimele 24 de ore/ Numărul cazurilor este aproape dublu

Italia a fost pentru mult timp epicentrul global al epidemiei, dar a reuşit să reducă numărul de cazuri, iar recent s-a observat şi o scădere a privinţa deceselor. În România numărul cazurilor este la numărul din perioada stării de uregenţă.

La vârful epidemic în Italia s-au înregistat peste 6500 de cazuri în 24 de ore.

Numărul deceselor din România este ai mare şi decât cel din Franţa unde s-au înregistrat astăzi 18.

3 Iulie România

Până astăzi, 3 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 28.166 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În intervalul 02.07.2020 (10:00) – 03.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 21 decese (12 bărbaţi şi 9 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Argeş, Bacău, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Maramureş, Mehedinţi, Bucureşti, Prahova, Sibiu şi Tulcea.

3 Iulie Italia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.833 de morţi în Italia, cu 15 decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 241.000.

Ministerul italian al Sănătăţii a comunicat, vineri după-amiază, că bilanţul epidemic este de 34.833 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 241.184.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 223 noi cazuri de coronavirus şi 15 decese, potrivit Ministerului italian al Sănătăţii, citat de agenţia Adnkronos.

Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 191.467. În momentul de faţă, în Italia sunt 14.884 de persoane care au coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici