Scuze în genunchi din partea liderului sectei religioase care a răspândit nestingherită coronavirusul în Coreea de Sud

  • Auto-declaratul Mesia Lee Man-hee a făcut plecăciuni şi a prezentat public scuze la o conferinţă rară de presă.
  • Mai mult de jumătate din cele 4.000 de cazuri de coronavirus din Coreea de Sud au fost atribuite sectei religioase conduse de Lee.
  • Potrivit lui Lee, virusul 2019-nCov este „isprava diavolului”.
4576 afișări
Imaginea articolului Scuze în genunchi din partea liderului sectei religioase care a răspândit nestingherită coronavirusul în Coreea de Sud

Sursa foto: Profimedia

Liderul unui secte creştine din Coreea de Sud a prezentat public scuze pentru rolul organizaţiei religioase în răspândirea coronavirusului în ţara asiatică. Peste jumătate din cele 4.000 de cazuri de infecţie din Coreea de Sud au fost asociate cu secta condusă de Lee Man-hee.

„Am făcut tot ce am putut, dar nu am reuşit să controlăm virusul”, a declarat liderul religios, în vârstă de 88 de ani, în timp ce purta o mască sanitară pe faţă, în faţa a zeci de jurnalişti. 

Liderul singuratic al sectei a făcut două plecăciuni în timpul unei conferinţe cu presa, organizată în ultimul moment. 

„Am cooperat rapid, dar nu mai am ce să comentez”, a mai spus Lee. Oficialii medicali din Coreea de Sud spun că secta a împiedicat eforturile de a opri răspândirea virusului 2019-nCov. 

Lee, care susţine că este a doua venire a lui Iisus Hristos, a declarat anterior că noul coronavirus este „isprava diavolului” care are ca scop distrugerea sectei sale.

Coreea de Sud este ţara cu cele mai multe cazuri de infecţie cu COVID-19, în afara Chinei, scrie Buzzfeed News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici