Singapore este una dintre primele ţări care au adoptat paşaportul de călătorie digital. De când va putea fi folosit

  • Singapore va accepta paşaportul de călătorie digital COVID-19, începând cu luna viitoare.
  • Singapore va accepta paşaportul de călătorie digital creat de Asociaţia Internaţională a Transportului Aerian (IATA), astfel turiştii pot obţine autorizaţia de a zbura şi de a intra în Singapore, prezentând o aplicaţie pentru smartphone care conţine datele lor de la laboratoare acreditate.
492 afișări
Imaginea articolului Singapore este una dintre primele ţări care au adoptat paşaportul de călătorie digital. De când va putea fi folosit

Singapore este una dintre primele ţări care au adoptat paşaportul de călătorie digital. De când va putea fi folosit

Singapore va accepta de luna viitoare turiştii care utilizează un paşaportul de călătorie digital, care conţine certificate digitale pentru testele şi vaccinurile anti-COVID-19, a declarat luni autoritatea sa de reglementare a aviaţiei.

Paşaportul a fost testat cu succes de Singapore Airlines. Peste 20 de companii aeriene, inclusiv Emirates, Qatar Airways şi Malaysia Airlines, testează, de asemenea, această soluţie de a călători în siguranţă, potrivit Reuters.

„Succesul eforturilor noastre comune va face ca parteneriatul IATA cu guvernul din Singapore să fie un model pe care să-l urmeze şi alţii”, a declarat directorul general IATA, Willie Walsh.

Singapore, care a avut relativ puţine cazuri de coronavirus în acest an, a fost un lider în dezvoltarea şi utilizarea tehnologiei în timpul pandemiei şi doreşte să fie printre primele ţări care se redeschid pentru a găzdui evenimente internaţionale.

Companiile aeriene speră că mai multe ţări vor aproba aceste paşapoarte de călătorie digitale, pentru a permite revenirea turismului şi pentru a evita complicaţiile şi întârzierile în aeroporturile unde sunt necesare mai multe verificări ale documentelor.

În prezent, turiştii care călătoresc în majoritatea ţărilor sunt obligaţi să efectueze teste COVID-19, cu cel mult 72 de ore înainte de plecare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici