Soţia suceveanului confirmat cu coronavirus: Femeia care locuieşte cu noi nu a fost testată

  • Joi i-au fost recoltate probe şi femeii şi urmează să fie testate la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.
  • Cei doi mai locuiesc cu încă o femeie: „A vrut şi ea să o testeze şi au zis să vadă întâi dacă îmi iese mie şi cum îmi iese mie şi după o testează".
  • Bărbatul de 71 de ani în cazul căruia testele au arătat că este infectat cu noul coronavirus a fost transportat miercuri seară la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.
884 afișări
Imaginea articolului Soţia suceveanului confirmat cu coronavirus: Femeia care locuieşte cu noi nu a fost testată

Soţia suceveanului confirmat cu coronavirus: Femeia care locuieşte cu noi nu a fost testată

Soţia bărbatului de 71 de ani din Suceava infectat cu noul coronavirus spune că în locuinţa lor mai stă o femeie, care nu a fost testată: „Au zis să vadă întâi dacă îmi iese mie şi cum îmi iese mie”.

Soţia bărbatului din Suceava a declarat pentru MEDIAFAX că după ce a venit din Italia de la consult, soţul ei se simţea bine. A doua zi a făcut febră, iar ea credea că e din cauza cancerului cu care bărbatul se luptă de 7 ani.

„El a fost dus la control, eu nu am fost cu el. El are cancer de şapte ani pe al optulea şi merge la control acolo (în Italia - n.r.), acolo a fost internat, acolo a făcut citostatice, acolo a făcut radioterapie. El acum a fost la control pe data de 24 februarie. S-a întors acasă cu autocarul. Când s-a întors se simţea bine, nimica nu a zis. A mâncat, i-am făcut cafea, a râs, a glumit şi marţi după-amiază a făcut febră. Am zis <eu cum stau noaptea cu tine aici, cu febra asta?>, am vrut să sun la salvare, dar mi-a zis să nu sun. I-am dat un paracetamol, a mai scăzut oleacă febra, m-am gândit că noaptea e mare şi până la urmă am chemat salvarea. Când a venit salvarea avea 39, 4", a spus femeia.

Femeia credea că soţului ei îi este rău din cauza bolii, mai ales că în urmă cu două luni fusese cu el la spital, la urgenţă: „Eu m-am gândit că îi e rău de la problemele lui cu cancerul, că în noaptea de Anul Nou l-am dus la Suceava, i-au pus patru flacoane de sânge la hematologie. Şi am zis că îi e rău cu cancerul lui. Când colo... ".

Joi i-au fost recoltate probe şi femeii şi urmează să fie testate la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

„Mie mi-au zis să stau în locuinţă, să stau izolată. Azi ( n.r. joi ) au venit şi mi-au luat probe şi mie din gât şi din nas", spune aceasta.

Cei doi mai locuiesc cu încă o femeie: „A vrut şi ea să o testeze şi au zis să vadă întâi dacă îmi iese mie şi cum îmi iese mie şi după o testează".

Bărbatul de 71 de ani în cazul căruia testele au arătat că este infectat cu noul coronavirus a fost transportat miercuri seară la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Aici mai sunt în lucru încă 13 probe prelevate de la persoanele care au intrat în contact cu bărbatul întors din Brescia cu un autocar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici