Târgul de Crăciun drive-thru este soluţia ingenioasă cu care a venit un orăşel bavarez pentru a nu anula festivităţile din cauza pandemiei de coronavirus

  • Un orăşel bavarez a găsit o soluţie pentru a nu închide târgul de Crăciun
  • Anual, aproape 160 de milioane de oameni vizitează cele 2,500 de târguri deschise în Germania
552 afișări
Imaginea articolului Târgul de Crăciun drive-thru este soluţia ingenioasă cu care a venit un orăşel bavarez pentru a nu anula festivităţile din cauza pandemiei de coronavirus

Sursa foto: profimedia

Dacă târgurile de Crăciun din Sibiu şi Bucureşti au fost anulate, în alte ţări s-au găsit soluţii. Este cazul unui orăşel bavarez din Germania, unde târgul este organizat sub forma unui drive-thru, iar cei care îl vizitează se pot bucura de spiritul Crăciunului, în plină pandemie.

Chiar dacă Germania a intrat din nou în lockdown, organizatorii târgului de Crăciun din Landshut s-au adaptat restricţiilor.

Patrick Schmidt – organizatorul târgului de Crăciun: M-am gândit că dacă încă este deschis restaurantul Dult, care este drive-in, de ce nu ar funcţiona şi un târg de Crăciun. Aşa că, într-o săptămână l-am organizat.

Iar vizitatorii pot savura bunătăţile de la fiecare stand, servite direct la geamul maşinii.

Patrick Schmidt – organizatorul târgului de Crăciun: Noi nu servim doar o clătită sau o pungă cu migdale prăjite. Noi vindem o experienţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici