Teste pentru depistarea COVID-19 pe bază de sebum. Cum funcţionează

  • O echipă de cercetători din UK a creat o nouă metodă de testare a COVID-19.
  • Noile teste folosesc secreţiile de sebum.
  • Această metodă este folosită şi pentru Parkinson sau diabet de tip 1.
1894 afișări
Imaginea articolului Teste pentru depistarea COVID-19 pe bază de sebum. Cum funcţionează

Teste pentru depistarea COVID-19 pe bază de sebum. Cum funcţionează

Procedurile invazive de testare COVID-19 ar putea deveni istorie.

O echipă de cercetători din Regatul Unit a creat o nouă metodă de testare a COVID-19. În loc de probe de mucus sau sânge, noile teste folosesc secreţiile de sebum.

Spre deosebire de testele pe care le avem acum, care detectează doar existenţa virusului în organism, testele de piele analizează şi modificările pe care virusul le provoacă în organism.

Această metodă de testare nu este o noutate. Ea a fost utilizată şi pentru alte boli, precum Parkinson sau diabet de tip 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici