Testul bărbatului dus la Tribunalul Bucureşti a ieşit negativ la coronavirus

Testul făcut bărbatului de la Penitenciarul Rahova, dus, joi, la Tribunalul Bucureşti, care a spus că este suspect de coronavirus, a ieşit negativ, anunţă reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

499 afișări
Imaginea articolului Testul bărbatului dus la Tribunalul Bucureşti a ieşit negativ la coronavirus

Testul bărbatului dus la Tribunalul Bucureşti a ieşit negativ la coronavirus

„Referitor la situaţia înregistrată la Tribunalul Municipiului Bucureşti, astăzi, 5 martie, facem precizarea că, în urma testelor efectuate în regim de urgenţă, a rezultat că bărbatul aflat în custodia Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nu este infectat cu virusul COVID-19 (coronavirus)”, anunţă GCS.

Şedinţele de judecată de la secţiile penale ale Tribunalului Bucureşti au fost suspendate joi, după ce un inculpat a declarat că ar fi fost suspect de coronavirus.

Şedinţele au fost reluate după ce s-a făcut dezinfecţie.

ANP a dispus verificări la Penitenciarul Rahova, de unde a fost adus bărbatul, acesta fiind dus la analize la Institutul „Matei Balş”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici