Toată România poartă mască. Masca este obligatorie în zone din aproape 20 de judeţe

  • Masca este obligatorie în aer liber, în zone din aproape 20 de judeţe din ţară, inclusiv în Bucureşti
  • În toată ţara, masca este obligatorie în spaţiile publice închise şi în anumite spaţii din aer liber
  • Amenda pentru lipsa măştii este cuprinsă între 500 şi 2.500 lei
4801 afișări
Imaginea articolului Toată România poartă mască. Masca este obligatorie în zone din aproape 20 de judeţe

Toată România poartă mască. Masca este obligatorie în zone din aproape 20 de judeţe

Joi au fost aplicate 5.931 de amenzi, în valoare de 793.577 de lei.

România este acoperită cu mască. Localităţi, comune sau municipii din aproape 20 de judeţe au impus obligaţia de a purta mască în aer liber. Practic, ieşi din casă, şi îţi pui masca.

Masca este obligatorie în zone sau chiar municipii întregi din Bucureşti, Argeş, Brăila, Vâlcea, Olt, Caraş-Severin, Galaţi, Bistriţa-Năsăud, Alba, Timiş, Sibiu, Hunedoara, Suceava, Mureş, Cluj, Constanţa şi Braşov.

Avocatul Mihai Baco a spus, la o conferinţă, că libertăţile omului sunt îngrădite mai mult ca niciodată.

Mihai Baco, avocat: Foarte rău pică să vezi pe stradă organe ale autorităţii de stat care, şi aşa puţină lume care mai circulă pe jos, să fie abordată că fie masca e puţin căzută pe partea stângă sau pe partea dreaptă, fie nu acoperă integral nasul, şi să aplice amenzi. Pe mine ce mă sperie în mod aparte este uşurinţa cu care noi renunţăm la aceste libertăţi individuale.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici