Trei pacienţi şi un medic au murit într-un incendiu izbucnit în secţia de Terapie Intensivă a unui spital din Ucraina

Trei pacienţi internaţi la Terapie Intensivă şi un medic au murit într-un incendiu izbucnit joi într-un spital unde erau trataţi bolnavi de COVID-19, în sud-estul Ucrainei, în Zaporizhzhya, a declarat guvernatorul regiunii, citat de Reuters.

1730 afișări
Imaginea articolului Trei pacienţi şi un medic au murit într-un incendiu izbucnit în secţia de Terapie Intensivă a unui spital din Ucraina

Guvernatorul regiunii, Oleksander Starukh, a declarat că incendiul în care au murit trei pacienţi şi un medic a izbucnit la primul etaj al spitalului, unde pacienţii erau pe ventilatoare.

El a spus că alte opt saloane au fost evacuate.

Cauza incendiului nu este cunoscută în acest moment, urmând să fie făcută anchetă.

Ucraina a înregistrat mai mult de 1,2 milioane de cazuri de coronavirus, cu 23.229 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici