Un băiat de 14 ani este cea mai tânără persoană din Europa ce a murit din cauza noului coronavirus

  • Un băiat de 14 ani din Portugalia este cea mai tănără persoană din Europa decedată din cauza noului coronavirus, relatează Daily Mail.
  • Adolescentul nu avea afecţiuni preexistente care să îi pună viaţa în pericol.
  • El locuia în Ovar, în sudul oraşului Porto şi a murit în dimineaţa zilei de duminică.
6227 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 14 ani este cea mai tânără persoană din Europa ce a murit din cauza noului coronavirus

Un băiat de 14 ani din Portugalia este cea mai tânără persoană ce a murit din cauza noului coronavirus

 
Băiatul de 14 ani decedat, astăzi, este cea mai tânără persoană ce a încetat din viaţă în urma infectări cu coronavirus. El era original din Ovar care este la situat la 30 de minute de mers cu maşina de oraşul Porto. Suferea de psoriazis, dar nu avea boli care să îi pună în pericol viaţa.
 
 Vestea tristă vine după ce în Franţa o fată de 16 ani a decedat din cauza COVID-19.
 
Julie, o adolescentă de 16 ani din Franţa, e cea mai tânără victimă făcută de coronavirus. Ea a murit deşi nu avea nicio altă problemă de sănătate--- citeşte countinuarea aici

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici