Un medic de la Spitalul Judeţean Timişoara s-a sinucis. Bărbatul lucrase la ATI suport COVID-19

  • Un medic de la Spitalul Judeţean Timişoara s-a sinucis, luni.
  • Bărbatul în vârstă de 28 de ani, lucrase pe secţia de ATI suport COVID-19.
  • Gestul bărbatului vine în urma epuizării cu care se confruntă medicii ATI.
11985 afișări
Imaginea articolului Un medic de la Spitalul Judeţean Timişoara s-a sinucis. Bărbatul lucrase la ATI suport COVID-19

Sursa foto: Facebook

În prezent, medicul lucra pe o altă secţie a Spitalului Judeţean Timişoara. Medicul a fost găsit de mama sa, luni, în stare de inconştienţă. Acesta ar fi luat substanţe pentru anestezierea pacienţilor din spital, care i-au cauzat moartea.

Colegii spun că, în ultima perioadă, medicul era foarte obosit. Aseară, medicul a ieşit din tură şi a mers acasă. 

Dorel Săndesc, vicepreşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, a declarat că există, într-adevăr, presiune pe medicii de la ATI, iar personalul medical nu mai face faţă, a precizat Aleph News.

Vestea vine în urma proiectului pilot de evaluare a epuizării fizice şi a stresului profesional în rândul cadrelor medicale de la Spitalului „Victor Babeş” Timişoara, în urma căruia s-a dovedit că mai mult de jumătate dintre angajaţii Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” din Timişoara au un nivel mediu sau ridicat de epuizare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici