Un medic din Bucureşti cere lockdown urgent, inclusiv pentru vaccinaţi / „Dacă o mai lălăim, ne scufundăm de tot”

Un medic din Bucureşti cere lockdown urgent, inclusiv pentru vaccinaţi: „dacă o mai lălăim, ne scufundăm de tot”. 331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare, e de părere medicul.

5764 afișări
Imaginea articolului Un medic din Bucureşti cere lockdown urgent, inclusiv pentru vaccinaţi / „Dacă o mai lălăim, ne scufundăm de tot”

Un medic din Bucureşti cere lockdown urgent, inclusiv pentru vaccinaţi / „Dacă o mai lălăim, ne scufundăm de tot”

Medicul Vasi Rădulescu spune că cineva dintre oficiali trebuie să pronunţe, „mai repede aşa”, cuvântul magic „lockdown”.

„Pentru toată lumea. Inclusiv pentru vaccinaţi. Pentru că dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot. Ştiu sigur că vaccinaţii nu se vor supăra, pentru că de, cei mai mulţi dintre ei au priceput în ce suntem, au suficientă empatie. De ce lockdown şi pentru ei? Pentru că nu avem timp să mai cernem între X şi Y. Presiunea e prea mare”, susţine medicul.

Conform acestuia, „la noi va merge doar cu măsuri dintre cele mai dure”: „Îmi pare rău să tot zic asta. Doar că 331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”.

România a înregistrat miercuri un record absolut al persoanelor care au murit din cauza COVID-19: 328 de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici