Un pastor care se mândrea că are biserica plină în ciuda restricţiilor a murit din cauza noului coronavirus

Un pastor evanghelic a murit de COVD-19 la doar câteva săptămâni după ce cu mândrie spunea că va opri activitatea doar dacă este "închis sau în spital", relatează NY Post.

3412 afișări
Imaginea articolului Un pastor care se mândrea că are biserica plină în ciuda restricţiilor a murit din cauza noului coronavirus

Un pastor care se mândrea că are biserica plină în ciuda restricţiilor a murit din cauza noului coronavirus

În ultima sa slujbă în persoană din 22 martie, Bishop Gerald O. Glenn i-a felicitat pe cei adunaţi la procesiune pentru numărul mare în care au venit în ciuda avertismentelor privind întălnirile mai mari de 10 persoane.
 
"Cred cu fermitate că Dumnezeu este mai mare decât acest virus temut", a spus acesta la procesiune. El a mai adăugat că oamenii sunt vindecaţi în biserica sa.
 
Anunţurile sale au fost controversate încălcând normele de siguranţă. El a răspuns acuzelor spunând: Sunt esenţial, sunt un predicator, vorbesc cu Dumnezeu.
 
Duminică biserica a anunţat că pastorul a încetat din viaţă după o săptămână de la diagnosticarea cu noul coronavirus.
 
Fiica lui, Mar-Gerie Crawley, îndeamnă oamenii să stea în casă, deoarece virusul este foarte real şi serios.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici