Un pastor ce spunea că poate vindeca persoanele de coronavirus a murit chiar el de COVID-19

  • Frankline Ndifor, 39 de ani, a murit după o săptămână de luptă cu noul coronavirus.
  • Candidat la preşedenţia din Camerun în 2018, el era pastor.
  • Persoanele diagnosticate cu coronavirus mergeau la el pentru a fi vindecate,
  • Pastorul pretindea că poate vindeca boala, relatează Daily Mail.
3700 afișări
Imaginea articolului Un pastor ce spunea că poate vindeca persoanele de coronavirus a murit chiar el de COVID-19

Un pastor ce spunea că poate vindeca persoanele de coronavirus a murit chiar el de COVID-19

Frankline Ndifor un fost candidat la alegerile prezidenţiale din Camerun spune că poate vindeca persoanele de COVID-19.  În ultimele săptămâni multe persoane infectate s-au dus la biserica condusă de pastor unde acesta "punea mâna sa pe ei şi se ruga".

Pastorul s-a îmbolnăvit însă la scurt timp şi a dezvoltat o formă severă care a dus la decesul său. Trupul său a fost greu de recuperat şi a necesitat intervenţia poliţiei după ce mai mulţi adepţi ai pastorului au blocat intrarea în casă spunând că acesta este un "profet".

În ţara africană sunt peste 3500 de cazuri şi peste 140 de decese. Autorităţile din Sănătate atrag atenţia cetăţenilor să evite "leacuri minune" şi să se adreseze autorităţilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici