Un vaccin pentru coronavirus ar putea fi testat în circa şase săptămâni

Vicepreşedintele SUA, Mike Pence, a declarat că, în circa şase săptămâni, marile companii farmaceutice din Statele Unite ar putea începe să testeze un vaccin împotriva coronavirusului, a scris, marţi, bloomberg.com.

1758 afișări
Imaginea articolului Un vaccin pentru coronavirus ar putea fi testat în circa şase săptămâni

Un vaccin pentru coronavirus ar putea fi testat în circa şase săptămâni

Zilele acestea, preşedintele Donald Trump i-a chemat la Casa Albă pe toţi şefii marilor companii farmaceutice şi le-a cerut să găsească un tratament.

„Este remarcabil să te gândeşti că am putea avea un vaccin care să intre în testele clinice în şase săptămâni. Este un efort în care trebuie să fim implicaţi toţi”, a spus Mike Pence, vicepreşedintele SUA

Autorităţile americane au decis să testeze de coronavirus un milion de oameni, în şase zile.

Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a depăşit 100.

Cazuri de persoane infectate cu noul tip de coronavirus au fost confirmate în 12 state, majoritatea fiind raportate în California şi Washington, unde şase persoane au murit deja.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici