Vicepremierii şi miniştrii Guvernului Cîţu se vaccinează împotriva COVID-19

  • Vicepremierii şi miniştrii Cabinetului Cîţu se vaccinează împotriva COVID-19 miercuri, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”.
  • Primii sosiţi au fost ministrul de Interne, Lucian Bode, vicepremierii Kelemen Hunor şi Dan Barna şi ministrul de Finanţe, Alexandru Nazare.
795 afișări
Imaginea articolului Vicepremierii şi miniştrii Guvernului Cîţu se vaccinează împotriva COVID-19

Vicepremierii şi miniştrii Guvernului se vaccinează, începând cu ora 10.00, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”.

Sosirea membrilor Guvernului la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila” se va face în grupuri de câte patru persoane, la un interval de aproximativ 20 de minute.

Primii sosiţi să se vaccineze au fost ministrul de Interne, Lucian Bode, vicepremierii Kelemen Hunor şi Dan Barna, şi ministrul de Finanţe, Alexandru Nazare.

„Pentru ca România să reintre într-o logică firească şi într-o logică de sănătate publică, recomand tuturor să se înscrie şi să meargă să se vaccineze. E singura cale prin care putem să ieşim din logica pandemiei. Vaccinul e sigur, vaccinul e necesar”, a spus Dan Barna, după ce s-a vaccinat.

La rândul său, celălalt vicepremier, Kelemen Hunor, spune că prin vaccinare România poate depăşi această etapă a pandemiei.

„Încet-încet putem reveni la viaţa noastră normală, de aceea recomand tuturor să meargă la vaccinare. Nu există niciun pericol. E un vaccin modern, de tip nou”, adaugă Kelemen Hunor.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă că s-a vaccinat „având un sentiment de încredere în ştiinţă, încredere că suntem pe drumul cel bun”.

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat sâmbătă, iar preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici