VIDEO | Cazul tânărului din Gorj, infectat cu noul coronavirus: Patronul atelierului unde lucra acesta i-a însoţit pe italieni în judeţ / Rezultatul analizelor

  • Patronul atelierului de tâmplărie unde lucra tânărul confirmat cu noul coronavirus a declarat pentru MEDIAFAX că el i-a însoţit pe cei doi italieni în judeţul Gorj.
  • Spaţiul său de producţie a fost inchis temporar.
  • Şi el a fost supus testelor, rezultatul fiind negativ.
1785 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cazul tânărului din Gorj,  infectat cu noul coronavirus: Patronul atelierului unde lucra acesta i-a însoţit pe italieni în judeţ / Rezultatul analizelor

VIDEO | Cazul tânărului din Gorj, infectat cu noul coronavirus: Patronul atelierului unde lucra acesta i-a însoţit pe italieni în judeţ / Rezultatul analizelor

Bărbatul care apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Drăguţeşti alături de cei doi italieni este patronul unei tâmplării din localitate, care are trei angajaţi, printre care şi tânărul diagnosticat cu COVID-19.

Patronul este tot din comuna Prigoria, de unde provine şi tânărul bolnav.

„Da, am fost la Primăria Drăguţeşti. Mi s-au luat probe, rezultatul este negativ. E închisă tâmplăria, suntem la domiciliu, izolaţi, nu avem contact cu nimeni. Am trei angajaţi, unul este acest tânăr", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, patronul tâmplăriei din Drăguţeşti, care a închiriat spaţiul de la italianul de 71 de ani, infectat cu noul coronavirus.

Surse locale susţin că bărbatul din Prigoria ar fi reprezentantul unui partid politic şi ar fi participat, împreună cu cei doi italieni, la un chef într-un restaurant din Târgu-Jiu.

Reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Gorj susţin că italianul nu a participat la nicio partidă de vânătoare, aşa cum s-a vehiculat iniţial.

„Chiar acum au plecat domnii de la Poliţie, de la Biroul Arme. Nu a participat la nicio acţiune, nu se găseşte nicio autorizaţie. Nu există pe niciun fond de vânătoare, mai ales cele care au fost în discuţie. Au fost verificate autorizaţiile. Se găsea fără discuţie dacă participa. Se vedeau membrii vânători care participau. Sunt verificări de cel puţin două-trei zile. El nu are calitatea de membru vânător, la noi nu, poate are în Italia", a precizat, pentru MEDIAFAX, Sorin Birceanu, directorul AJVPS Gorj.

DSP Gorj a anunţat joi că în judeţ au fost recoltate şi trimise la laborator 73 de probe de la persoanele care au avut contact cu pacientul din Italia şi pacientul confirmat din judeţul Gorj.

„La nivelul judetului Gorj, avem în evidenţă un număr de 166 de persoane cu autoizolare la domiciliu. Aceste persoane sunt autoizolate la domiciliu, sunt monitorizate de medicii de familie care au fost anunţaţi şi de personalul din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. Menţionăm că nu prezintă semne clinice de boală la această dată”, au transmis reprezentanţii DSP Gorj.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a anunţat miercuri seara că pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un bărbat dintr-o comună din Gorj şi a fost descoperit în urma testării persoanelor care au intrat în legătură cu italianul internat în Rimini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici