Video. Italia, faza doi a revenirii la normal. Guvernatorul De Luca: „Cine poartă masca în jurul gâtului e un imbecil la dublu”

  • Guvernatorul regiunii Campania din Italia se teme de un nou val de infectări
  • Temerile sale vin în contextul relaxării restricţiilor
  • Mai mulţi italieni au fost neglijenţi de la intrarea în faza doi a revenirii la normal
2896 afișări
Imaginea articolului Video. Italia, faza doi a revenirii la normal. Guvernatorul De Luca: „Cine poartă masca în jurul gâtului e un imbecil la dublu”

Sursa foto: profimedia

Guvernatorul regiunii Campania din Italia, Vincenzo De Luca, a declarat pentru CorriereTv că în acest moment există două tipologii de cetăţeni apăruţi pe fondul pandemiei: cei care nu poartă mască şi cei care o ţin la gât pe post de pandantiv.

Măsurile de precauţie în contextul actual implică responsabilitate din partea cetăţenilor pentru a se proteja reciproc de virusul letal care a făcut ravagii în Italia.

Guvernatorul De Luca se teme că oamenii au înţeles greşit redeschiderea şi unii dintre ei sunt lipiţi de spirit civic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici