VIDEO Proteste în mai multe oraşe împotriva restricţiilor în ziua cu record la ATI. Diana Şoşoacă prezentă la Bucureşti. George Simion la Cluj. Jandarmeria anunţă sancţiuni

  • Mai multe sute de persoane s-au adunat în Piaţa Victorie pentru a protesta faţă de restricţiile COVID-19.
  • La manifestaţie este prezentă şi senatoarea Diana Şoşoacă alături de mai mulţi reprezentanţi ai Partidului Neamul Românesc.
  • Proteste asemănătoare au loc în mai multe oraşe din ţară. La protestul de la Cluj este prezent şi deputatul AUR George Simion.
7432 afișări

UPDATE: Proteste în Timişoara împotriva carantinei: „Fritz, nu uita Timişoara nu-i a ta!”, „Fără carantină”. Oraşul are o incidenţă de peste 8 la mie

UPDATE: Amenzile pentru organizator pot ajunge până la 10.000 de lei şi până la 2.500 de lei pentru participanţi, a declarat la Digi24 Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române

La faţa locului a fost improvizată o scenă pe care mai multe persoane printre care şi senatoarea Diana Şocoacă vorbesc.

Protestatarii scandează împotriva Guvernului şi măsurilor menite să limiteze răspândirea coronavirului. 

Protestatarii au scadat: "Hoţii / Libertate/ Jos masca"

Mare parte din cei prezenţi nu poartă mască şi nu respectă măsurile de distanţare.

Jandarmeria a anunţat că numărul protestatarilor este mai mare decât cel anunţat de organizatori, care ar putea fi amendaţi.

Protestatarii s-au adunat ţi în Piaţa Universităţii, fără a purta măşti şi fără a respecta măsurile de distanţare şi prevenţie. 

Proteste asemănătoare au loc în mai multe oraşe din ţară. La protestul de la Cluj este prezent şi deputatul AUR George Simion.

Astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 6.096 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).  La terapie intensivă sunt internaţi peste 1300 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici